Nemzetközi Szállítási információk

Nemzetközi Szállítással kapcsolatosan fontos tudnivalók:

Általánosságban:
A küldendő termékeket kizárólag munkanapokon és szombaton kézbesítjük. Munkanapokon 8:00 - 18:00 között, szombaton 8:00 -14:00 lehetséges a szállítás. így kérjük, az időpont megadásánál ügyelj arra, hogy az ne munkaszüneti nap (pl. vasárnap), vagy ünnepnap legyen, mert úgy partnerünk az azt követő, vagy megelőző munkanapon fogja a terméket kiszállítani!

A kiszállítás időpontját  napra pontosan van módunkban teljesíteni,a megrendeléskor ugyan választható napszak is (délelőtt, délután),azonban azt garantálni nem tudjuk.
Természetesen minden időponttal kapcsolatos kérést továbbítunk a kiszállító partnernek, aki amennyiben lehetséges, teljesíti azt.

Pontos kiszállítási időpont:
Pontos időpontot csak kegyeleti illetve esküvői alkalmakra van lehetőség megadni. (Ebben az esetben kérjük előre egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal.)

Aznapi szállítás:
Magyarországon és bizonyos országokban a megrendelés napján történő kiszállítás is lehetséges. Minden ilyen kérés esetén kérjük előre egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal.

 

Kiszállítás biztosítása:
Minden esetben a megrendelő felelőssége, hogy a pontos kiszállítási adatokat biztosítsa. Telefonszáma megadása minden rendeléshez kötelező, ennek hiányában a kiszállítás nem garantált.
A virágkézbesítő partnerünk, abban az esetben, ha címzett nem tartózkodik a megadott címen,vagy nem elérhető, akkor egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: szomszéd, recepciós, portás), vagy eljárhat úgy, ahogy azt a kézbesítő ország szokása megengedi, a küldemények kezelésénél.

   Kérdésed van? Hívjál minket! +36-30-863-2297  E-mail: info[kukac]theflowerbird.com

Nemzetközi Virágküldés Világszerte

A távolság többé nem akadály! 

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy hivatásunk elszólít otthonunktól rövidebb-hosszabb időre. Szeretteinket hátrahagyva nem egyszerű az élet, főként bizonyos ünnepek közeledtével. Házassági évforduló, születésnap, névnap, ballagás, anyák napja? Legyen szó bármilyen eseményről, nem kell lemondanod a meglepetésekről! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével meglepheted szeretteidet a világ bármely pontjáról!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes csokrot, és igénybe venni nemzetközi virágküldő szolgálatunkat!
Közel 54000 virágossal dolgozunk virágszerte több mint 100 országban, így a minőség és megbizhatóság garantált.

Ha bizonytalan vagy a döntésben, mi segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést, és kedvező feltételekkel eljuttatjuk szerettedhez! 
Többé nem akadály a távolság vagy az időhiány! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk bármikor és bárhova eljuttatja a kiválasztott virágcsokrot! Akár Te, akár szeretted tartozódjon külföldön, mi áthidaljuk az akadályokat, és célba juttatjuk az ajándékot! Kérdés esetén vegyed fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Expressz Virágküldés MagyarországonVirágcsokor NémetországbaAsztaldísz AngilábaVirágkosár Svájcba,  Ajándékküldés Olaszországba vagy a világ bármely pontjára.

Virágküldés Magyarországon

Virágküldés és ajándék rendelés Magyarország egész területére virágküldő szolgálatunkon keresztül.
Az ország területén szinte bárhová tudsz virágot küldeni legyen az kisebb település vagy nagyobb város.

Egyszerű online rendeléssel akár a megrendelést követő napon!

Válassz minket, nem fogod megbánni! Minőségi a szolgáltatás, korrekt árak, kedves ügyfélszolgálat, frissek és gyönyörűek a virágok.

Alábbi Magyarországi településekre, a teljesség igénye nélkül, akár a megrendelés napján is tudjuk vállani a virágkiszállítást.  Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg településekre gyorsan és igényesen tudunk szállítani.