Virágküldés - Magyarország

Meglepnél valakit virággal? Mi segítünk!

Virágküldés Magyarország egész területén és Budapesten

Gyönyörű virágcsokrokat, cserepes növényeket küldhetsz akár a megrendelést követő napon is. Kiterjedt országos partnerhálózatunkon keresztül, Magyarország szinte összes településére vállaljuk virág kiszállítását. Neked csak választanod kell, a többi a mi feladatunk!

Magyarországon Szállítási költségünk egységesen 3150 Ft

  Kérdésed van? Hívjál minket! +36-30-933-9570, +36-30-863-2297  E-mail: info[kukac]theflowerbird.com

 

Virágküldés Magyarországon és Nemzetközi Virágküldés!

A távolság többé nem akadály! 

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy hivatásunk elszólít otthonunktól rövidebb-hosszabb időre. Szeretteinket hátrahagyva nem egyszerű az élet, főként bizonyos ünnepek közeledtével. Házassági évforduló, születésnap, névnap, ballagás, anyák napja? Legyen szó bármilyen eseményről, nem kell lemondania a meglepetésekről! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével meglepheti szeretteit a világ bármely pontjáról!

Nincs más dolga, mint kiválasztani a tökéletes csokrot, és igénybe venni nemzetközi virágküldő szolgálatunkat! Ha bizonytalan a döntésben, mi segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést, és kedvező feltételekkel eljuttatjuk szerettéhez! 
Többé nem akadály a távolság vagy az időhiány! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk bármikor és bárhova eljuttatja a kiválasztott virágcsokrot! Akár Ön, akár szerette tartozódjon külföldön, mi áthidaljuk az akadályokat, és célba juttatjuk az ajándékot! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink valamelyikén!

Virágküldés Magyarországon, Németországba, Angilába, Svájcba, Olaszországba vagy a világ bármely pontjára.