Karácsonyi szeretet – ajándékcsomag

Árak:

 


• Plüss mackó 25 cm
• Dobozos csokoládé trüffel 100 g
• Dobozos csokoládé keksz 100 g
• Gourmet táblás étcsokoládé 100g

MINIMUM 2 MUNKANAPOS ELŐRENDELÉSSEL

CSOMAGKÜLDÉS szállítási információk

Ajándékcsomag és virág termék együttes rendelése esetén a két termék külön kerül kiszállításra.

Kiszállítás csak munkanapon lehetséges,
A munkanapokon 11 óráig leadott rendelések kiszállítása legkorábban 2 MUNKANAP múlva lehetséges. Kiszállítás 9-17 óra között - pontos időpontot nem garantálunk

Nincs jobb egy meleg ölelésnél, ha ünnepelésről van szó, vagy ha támaszra van szükségünk. Azonban néha nem lehetünk ott személyesen, hogy átkarolhassuk szeretteinket. Ajándékszakértőink kitalálták a legjobb módot. Egy imádnivaló Plüss Maci, ami ott lesz vele, amihez bármikor odabújhat. küldünk még hozzá szarvasgombás csokoládét, ínyenc csokoládé sütit és étcsokoládét. 

További képek

   Kérdésed van? Hívjál minket! +36-30-863-2297  E-mail: info[kukac]theflowerbird.com

Nemzetközi Virágküldés Világszerte

A távolság többé nem akadály! 

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy hivatásunk elszólít otthonunktól rövidebb-hosszabb időre. Szeretteinket hátrahagyva nem egyszerű az élet, főként bizonyos ünnepek közeledtével. Házassági évforduló, születésnap, névnap, ballagás, anyák napja? Legyen szó bármilyen eseményről, nem kell lemondanod a meglepetésekről! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével meglepheted szeretteidet a világ bármely pontjáról!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes csokrot, és igénybe venni nemzetközi virágküldő szolgálatunkat!
Közel 54000 virágossal dolgozunk virágszerte több mint 100 országban, így a minőség és megbizhatóság garantált.

Ha bizonytalan vagy a döntésben, mi segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést, és kedvező feltételekkel eljuttatjuk szerettedhez! 
Többé nem akadály a távolság vagy az időhiány! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk bármikor és bárhova eljuttatja a kiválasztott virágcsokrot! Akár Te, akár szeretted tartozódjon külföldön, mi áthidaljuk az akadályokat, és célba juttatjuk az ajándékot! Kérdés esetén vegyed fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Expressz Virágküldés MagyarországonVirágcsokor NémetországbaAsztaldísz AngilábaVirágkosár Svájcba,  Ajándékküldés Olaszországba vagy a világ bármely pontjára.

Virágküldés Magyarországon

Virágküldés és ajándék rendelés Magyarország egész területére virágküldő szolgálatunkon keresztül.
Az ország területén szinte bárhová tudsz virágot küldeni legyen az kisebb település vagy nagyobb város.

Egyszerű online rendeléssel akár a megrendelést követő napon!

Válassz minket, nem fogod megbánni! Minőségi a szolgáltatás, korrekt árak, kedves ügyfélszolgálat, frissek és gyönyörűek a virágok.

Alábbi Magyarországi településekre, a teljesség igénye nélkül, akár a megrendelés napján is tudjuk vállani a virágkiszállítást.  Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg településekre gyorsan és igényesen tudunk szállítani.