Magyarországi Szállítási információk

Magyarországi szállítással kapcsolatosan fontos tudnivalók:

Magyarországon Szállítási költségünk egységesen 2925Ft

Általánosságban:
Magyarország egész területén válllajuk a kiszállításokat a megrendelést követő napon!
A küldendő termékeket kizárólag munkanapokon és szombaton kézbesítjük. Munkanapokon 8:00 - 18:00 között, szombaton 8:00 -14:00 lehetséges a szállítás. így kérjük, az időpont megadásánál ügyelj arra, hogy az ne munkaszüneti nap (pl. vasárnap), vagy ünnepnap legyen, mert úgy partnerünk az azt követő, vagy megelőző munkanapon fogja a terméket kiszállítani!

A kiszállítás időpontját  napra pontosan van módunkban teljesíteni,a megrendeléskor ugyan választható napszak is (délelőtt, délután),azonban azt garantálni nem tudjuk.
Természetesen minden időponttal kapcsolatos kérést továbbítunk a kiszállító partnernek, aki amennyiben lehetséges, teljesíti azt. (Pl. ha munkahelyre történő kiszállításról van szó akkor természetesen munkaidőben szállítunk)

Pontos kiszállítási időpont:
Pontos időpontot csak kegyeleti illetve esküvői alkalmakra van lehetőség megadni. (Ebben az esetben kérjük előre egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal.)

Aznapi szállítás:
Kiemelt Magyarországi településeinkre vállaljuk a megrendelés napján 12:00 -ig leadott rendelések aznapi kiszállítását is. (a szállítási megjegyzésnél tüntessétek, fel, hogy aznapi kiszállítást szeretnétek)
A települések listáját itt találjátok!

Budapest Mosonmagyaróvár
Békéscsaba Nagykanizsa
Cegléd Nyíregyháza
Debrecen Orosháza
Dombóvár Pécs
Dunaújváros Salgótarján
Eger Siófok
Esztergom Sopron
Gyöngyös Szeged
Győr Székesfehérvár
Hatvan Szekszárd
Kaposvár Szolnok
Kazincbarcika Szombathely
Kecskemét Tata
Keszthely Veszprém
Miskolc Zalaegerszeg

 

Amennyiben a település nincsen a listában kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kiszállítás biztosítása:
Minden esetben a megrendelő felelőssége, hogy a pontos kiszállítási adatokat biztosítsa. Telefonszáma megadása minden rendeléshez kötelező, ennek hiányában a kiszállítás nem garantált.
A virágkézbesítő partnerünk, abban az esetben, ha címzett nem tartózkodik a megadott címen,vagy nem elérhető, akkor egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: szomszéd, recepciós, portás) a küldemények kezelésénél.

   Kérdésed van? Hívjál minket! +36-30-933-9570+36-30-863-2297  E-mail: info[kukac]theflowerbird.com

Nemzetközi Virágküldés Világszerte

A távolság többé nem akadály! 

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy hivatásunk elszólít otthonunktól rövidebb-hosszabb időre. Szeretteinket hátrahagyva nem egyszerű az élet, főként bizonyos ünnepek közeledtével. Házassági évforduló, születésnap, névnap, ballagás, anyák napja? Legyen szó bármilyen eseményről, nem kell lemondanod a meglepetésekről! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével meglepheted szeretteidet a világ bármely pontjáról!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes csokrot, és igénybe venni nemzetközi virágküldő szolgálatunkat!
Közel 54000 virágossal dolgozunk virágszerte több mint 100 országban, így a minőség és megbizhatóság garantált.

Ha bizonytalan vagy a döntésben, mi segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést, és kedvező feltételekkel eljuttatjuk szerettedhez! 
Többé nem akadály a távolság vagy az időhiány! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk bármikor és bárhova eljuttatja a kiválasztott virágcsokrot! Akár Te, akár szeretted tartozódjon külföldön, mi áthidaljuk az akadályokat, és célba juttatjuk az ajándékot! Kérdés esetén vegyed fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Expressz Virágküldés MagyarországonVirágcsokor NémetországbaAsztaldísz AngilábaVirágkosár Svájcba,  Ajándékküldés Olaszországba vagy a világ bármely pontjára.

Virágküldés Magyarországon

Virágküldés és ajándék rendelés Magyarország egész területére virágküldő szolgálatunkon keresztül.
Az ország területén szinte bárhová tudsz virágot küldeni legyen az kisebb település vagy nagyobb város.

Egyszerű online rendeléssel akár a megrendelést követő napon!

Válassz minket, nem fogod megbánni! Minőségi a szolgáltatás, korrekt árak, kedves ügyfélszolgálat, frissek és gyönyörűek a virágok.

Alábbi Magyarországi településekre, a teljesség igénye nélkül, akár a megrendelés napján is tudjuk vállani a virágkiszállítást.  Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg településekre gyorsan és igényesen tudunk szállítani.