CSOMAGKÜLDÉS szállítási információk

Koronavírus információ


Tudjuk, hogy most különösen fontos, hogy valamilyen módon együtt ünnepelhess szeretteiddel, ezért továbbra is mindent megteszünk azért, hogy a kialakult helyzetben is eljuttassuk virág-és ajándékküldeményed. Azonban néhány dolgot változtatnunk kellett a szállítások rendjében. Így kérjük mielőtt rendelést adnál le, az alábbiakban tájékozódj a változásokról.

  • A megrendelt virágtermékek helyettesítésre kerülhetnek, a készlettől és beszerzési lehetőségektől függően. A virág összetételét értéknek megfelelően garantáljuk. Az országos készletről illetve a beérkező hazai-és külföldi virág készletről sajnos nem tudunk aktuális tájékoztatást adni.
  • Az ajándékcsomagok összeállítása jelenleg készletről üzemel. Így a csomag összetételében cserék várhatók, de az eredetihez hasonlóval (jelleg, minőség, érték) kerül helyettesítésre.
  • Abban az esetben, ha az adott szállítási területet lezárják vagy a kijárási tilalmat rendelnek el - a rendelet hatálybalépéséig minden virágküldemény megrendelést kézbesítünk, tekintet nélkül a kért kézbesítés napjára. Ezek a rendelések teljesített szolgáltatásnak minősülnek.
  • A kért kiszállítás napjától függetlenül a megrendelt ajándékcsomagok azonnal összeállításra és kiszállításra kerülnek. Rendszerünk továbbra is automatikus felajánlja kiválasztásra, hogy melyik napon történjen meg a kiszállítás, amelyet amennyire lehetséges tartunk.
  • Kórházak, karantén alatt álló illetve ideiglenesen bezárt intézményekbe, munkahelyekre nem tudunk rendelést teljesíteni.
  • Nemzetközi megrendelés esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a szállítási lehetőségekről.

Bevezetésre került az ÉRINTÉSMENTES szállítás, így már nem szükséges az átvételkor aláírással igazolni az átvételt és lehetőség szerint a virág- és ajándék átadása is közvetlen érintkezés nélkül történik. Ezért is fontos és kérjük, hogy minden szállítás adatot pontosan adj meg illetve minden olyan egyéb információt, ami a szállítást ebben is segítheti.

Lehetőséged van BIZTONSÁGOS KÉZBESÍTÉST kérni, ami azt jelenti, hogy felvesszük a kapcsolatot a címzettel és a futár egy előre megbeszélt helyen fogja hagyni neki a küldeményt (pl. kertkapuban, ajtó előtt stb.) A megrendelés leadásánál ezt a „Megrendelés megjegyzés” mezőbe tudod jelezni.

A rendelésedet érintő esetlegesen felmerülő szállítási változásokról azonnal értesítünk téged.

Köszönjük a megértést, az együttműködést és bízunk benne, hogy aki teheti, otthon marad!

#maradjotthon
TFB Csapat

 


Általános szállítási információk

Az ajándékcsomagok, levehető tetejű prémium díszdobozban és kézzel készített szatén bokréta masnival kerülnek csomagolásra. Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

Termékeink kis tételszámú kézműves termékek.
Készlethiány esetén a hiányzó terméket, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.

Minőségbiztosítási okokból a nyári hónapokban a csokoládé termékeket kizárólag Budapesten belül tudjuk szállítani. Országos szállítás esetén bizonyos termékek helyettesítésre kerülnek.

Ajándékcsomag és virág termék együttes rendelése esetén a két termék külön kerül kiszállításra.

  • ORSZÁGOS MUNKANAPOKON csomagküldés

A csomag kiszállítása az ország egész területére, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban, a rendelést követő munkanapon kézbesíthető, 9:00 és 17:00 óra között. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon történő kiszállítás biztosított.

Előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.
A csomagok szállítását külső futárszolgálat végzi, melynek szállítási feltételei az irányadók..

A megrendelés leadásával a megrendelő elfogadja és igazolja, hogy az alkohol tartalmú csomagok  címzett és/vagy átvevője elmúlt 18 éves. A megrendelő elfogadja, hogy amennyiben az alkoholos italt tartalmazó ajándékcsomagot nem tudja 18 éven felüli személy átvenni, úgy az nem kerül átadásra. Kétség esetén a kézbesíthető kérheti az címzett és/vagy átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomag nem adható át.  Ilyen esetekben az újbóli kiszállítás csak további szállítási költség kiegyenlítése után lehetséges.

Az ajándékcsomag átvételekor, a címzett/átvevő aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sérülésmentesen és hiánytalanul átvette. 

Az estleges minőségi vagy mennyiségi kifogás esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben;

  • a megadott címen a személyes kézbesítés nem lehetséges, de harmadik fél (pl.: családtag, szomszéd, recepciós, munkatárs stb.) bevonásával biztosított a kézbesítés, úgy az átadható és a megrendelés teljesítettnek tekintendő.
  • a megrendelt termék/termékek átvétele visszautasításra kerül, úgy a megrendelést teljesítettnek tekintjük és átvételéről a megrendelő gondoskodik.
  • a kiszállítás napján 15 óráig, sem a címzett, sem a megrendelő nem elérhető a megadott elérhetőségek alapján, úgy a meghiúsult kézbesítés miatt az esetleges minőségromlás illetve a határidők be nem tartásáért a szolgáltatást biztosító felek nem felelősek.


Ajándékküldés Magyarországon

   Kérdésed van? Hívjál minket! +36-30-863-2297  E-mail: info[kukac]theflowerbird.com

Nemzetközi Virágküldés Világszerte

A távolság többé nem akadály! 

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy hivatásunk elszólít otthonunktól rövidebb-hosszabb időre. Szeretteinket hátrahagyva nem egyszerű az élet, főként bizonyos ünnepek közeledtével. Házassági évforduló, születésnap, névnap, ballagás, anyák napja? Legyen szó bármilyen eseményről, nem kell lemondanod a meglepetésekről! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével meglepheted szeretteidet a világ bármely pontjáról!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a tökéletes csokrot, és igénybe venni nemzetközi virágküldő szolgálatunkat!
Közel 54000 virágossal dolgozunk virágszerte több mint 100 országban, így a minőség és megbizhatóság garantált.

Ha bizonytalan vagy a döntésben, mi segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést, és kedvező feltételekkel eljuttatjuk szerettedhez! 
Többé nem akadály a távolság vagy az időhiány! Nemzetközi virágküldő szolgálatunk bármikor és bárhova eljuttatja a kiválasztott virágcsokrot! Akár Te, akár szeretted tartozódjon külföldön, mi áthidaljuk az akadályokat, és célba juttatjuk az ajándékot! Kérdés esetén vegyed fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Expressz Virágküldés MagyarországonVirágcsokor NémetországbaAsztaldísz AngilábaVirágkosár Svájcba,  Ajándékküldés Olaszországba vagy a világ bármely pontjára.

Virágküldés Magyarországon

Virágküldés és ajándék rendelés Magyarország egész területére virágküldő szolgálatunkon keresztül.
Az ország területén szinte bárhová tudsz virágot küldeni legyen az kisebb település vagy nagyobb város.

Egyszerű online rendeléssel akár a megrendelést követő napon!

Válassz minket, nem fogod megbánni! Minőségi a szolgáltatás, korrekt árak, kedves ügyfélszolgálat, frissek és gyönyörűek a virágok.

Alábbi Magyarországi településekre, a teljesség igénye nélkül, akár a megrendelés napján is tudjuk vállani a virágkiszállítást.  Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg településekre gyorsan és igényesen tudunk szállítani.